Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak sezon to nie przepuścimy młodej kapuście :D Danie proste i smaczne.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 35
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 117
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 260
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 35
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 117
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 260
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem zawartym na opakowaniu. Odcedzamy. Posiekaną cebulę szklimy na maśle ,dodajemy poszatkowaną kapustę ,sól (1/2 łyżeczki) ,ziele angielskie ,liście laurowe ,zalewamy wodą (100 ml) i dusimy do miękkości kapusty. W razie potrzeby nadmiar płynu odparowujemy. Mięso oddzielamy od kości ,kroimy w dużą kostkę ,dodajemy do kapusty razem z makaronem. Razem podsmażamy 5-7 min. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.