Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie idealne na obiad ,kolację czy też na drugie śniadanie do pracy. Szybkie ,sycące ,smaczne zarówno na ciepło ,jak i na zimno. Przepis dostałem od psiapsióły z H04. Z pozdrowieniami dla Agaty ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3843
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu (najlepiej al dente). Filet z kurczaka kroimy w dużą kostkę ,obtaczamy w przyprawie gros i smażymy na oleju. Osączamy z nadmiaru tłuszczu ,mieszamy z prażonym słonecznikiem ,pokrojonymi w paski pomidorami ,ziołami prowansalskimi i posiekanym szczypiorkiem. Sos: Musztardę ,ketchup ,oliwę z pomidorów mieszamy dokładnie z wodą ,dodajemy do makaronu. Wszystko dokładnie łączymy i od razu podajemy.