Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jeden z moich ulubionych obiadów na szybko - makaron razowy z pieczarkami, jajkiem na twardo i groszkiem.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8675
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41722
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4867
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45783
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8675
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41722
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4867
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45783
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Po ostudzeniu kroimy w kostkę. Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją. Pieczarki obieramy i kroimy na plasterki. Smażymy na oleju kilka minut, aby pozbyć się nadmiaru wody. Dodajemy groszek i makaron, przyprawiamy, smażymy razem kolejne 2-3 minuty. Na końcu dodajemy pokrojone w kostkę jajka, śmietanę i starty ser. Dokładanie mieszamy i smażymy jeszcze minutę. Podajemy na ciepło. Danie po odgrzaniu następnego dnia tylko zyskuje na smaku!