Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników makaronu
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 159
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 159
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2829
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pora oczyścić,umyć,pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju aż będzie szklisty.Dodać pokrojone pieczarki i chwilę dusić.Następnie dodać śmietanę,starty ser,przyprawy i pokrojone w kostkę pomidory.Wszystko poddusić jeszcze chwilę.Zmieszać sos z ugotowanym makaronem (jeśli sos wyda się zbyt rzadki można dodać do niego łyżeczkę mąki i wymieszać.