Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników makaronu
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8653
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3077
Polecam.
Odsłon: 1876
Polecam.
Odsłon: 547
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8653
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3077
Polecam.
Odsłon: 1876
Polecam.
Odsłon: 547
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pora oczyścić,umyć,pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju aż będzie szklisty.Dodać pokrojone pieczarki i chwilę dusić.Następnie dodać śmietanę,starty ser,przyprawy i pokrojone w kostkę pomidory.Wszystko poddusić jeszcze chwilę.Zmieszać sos z ugotowanym makaronem (jeśli sos wyda się zbyt rzadki można dodać do niego łyżeczkę mąki i wymieszać.