Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników makaronu
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 218
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2851
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4465
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 218
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2851
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4465
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pora oczyścić,umyć,pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju aż będzie szklisty.Dodać pokrojone pieczarki i chwilę dusić.Następnie dodać śmietanę,starty ser,przyprawy i pokrojone w kostkę pomidory.Wszystko poddusić jeszcze chwilę.Zmieszać sos z ugotowanym makaronem (jeśli sos wyda się zbyt rzadki można dodać do niego łyżeczkę mąki i wymieszać.