Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
esień. Prawdziwki. Makaron. Tylko penne con funghi porcini. Po polsku makaron z prawdziwkami.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 429
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6818
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242352
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19779
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 457
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 429
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6818
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242352
Składniki
Szalotkę drobno posiekaj i zeszklij na oliwie. Dodaj oczyszczone i okrojone grzyby. Obsmaż na dużym ogniu, dodaj wino, czosnek, majeranek i zmniejsz ogień, przykryj i duś na małym ogniu ok. 10 minut.
Dodaj śmietanę i duś aż sos zgęstnieje. Przypraw do smaku. Makaron ugotuj wg przepisu na opakowaniu (al dente). Odcedź makaron, polej sosem,posyp serem i pietruszką - podawaj.