Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamięta to proste i pyszne danie,więc przypominam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11955
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16435
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5278
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11955
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16435
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5278
Składniki
Makaron ugotować w osolonej wodzie w/g przepisu na opakowaniu.
Przelać letnią wodą, nie zimną,aby nie wystygł. Włożyć z powrotem do garnka w którym się gotował.
W międzyczasie ser biały rozdrobnić widelcem na talerzu. Masło roztopić w rondelku.
Do makaronu dodać ser i masło,wymieszać.
Przełożyć na talerz, posypać cukrem i cukrem waniliowym, lub cynamonem.