Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk -> dużo białka, mało kalorii !!!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15112
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15112
Składniki
Makaron ugotować i odcedzić.
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć cebulę do złocistego koloru. Dodać pokrojonego tuńczyka, kukurydzę, fasolę i dalej smażyć przez około 2 minuty.
Dodać makaron, pokrojoną pietruszkę, przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać i potrzymać na ogniu przez kolejne 2 minuty.
Smacznego!