Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk -> dużo białka, mało kalorii !!!
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 192
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 192
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 78
Składniki
Makaron ugotować i odcedzić.
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć cebulę do złocistego koloru. Dodać pokrojonego tuńczyka, kukurydzę, fasolę i dalej smażyć przez około 2 minuty.
Dodać makaron, pokrojoną pietruszkę, przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać i potrzymać na ogniu przez kolejne 2 minuty.
Smacznego!