Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczyk -> dużo białka, mało kalorii !!!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7985
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13763
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7985
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1326
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13763
Składniki
Makaron ugotować i odcedzić.
Na rozgrzanej oliwie podsmażyć cebulę do złocistego koloru. Dodać pokrojonego tuńczyka, kukurydzę, fasolę i dalej smażyć przez około 2 minuty.
Dodać makaron, pokrojoną pietruszkę, przyprawić solą i pieprzem. Wymieszać i potrzymać na ogniu przez kolejne 2 minuty.
Smacznego!