Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6616
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6616
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2128
 
         
         
                Składniki
Makaron ugotować al dente.
Wiśnie przełożyć do rondelka lub na patelnię i lekko poddusić z cukrem do rozpuszczenia.Można dodać trochę śmietany.Jeśli sos jest zbyt rzadki można zagęścić mąką ziemniaczaną.
Makaron wrzucić do sosu z wiśni i wymieszać.Smacznego