Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki obiad na szybko, a do tego smaczny
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15058
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2152
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8850
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1705
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15058
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2152
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8850
Składniki
1. cebulę i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać pokrojone pieczarki i szpinak, dusić do odparowania płynu, dodać pokrojone, suszone pomidory, doprawic solą i pieprzem, dodać oregano, zaprawić śmietaną, 2. makaron ugotować, odcedzić, wymieszać z sosem, smacznego