Do góry

Dania główne Przepis na:

Makaron ze szpinakiem i pieczarkami

Makaron ze szpinakiem i pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 361 Ocena: 4879

Dodano:

Odsłon: 453

taki obiad na szybko, a do tego smaczny

Składniki

  • makaron
  • pieczarki ok 50 dag
  • szpinak garść
  • pomidory suszone 2-3 szt
  • cebula
  • czosnek 1 ząbek
  • olej
  • śmietana 18%
  • sól, pieprz, oregano
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Makaron ze szpinakiem i pieczarkami

Przygotowanie

  1. 1. cebulę i czosnek posiekać, poddusić na oleju, dodać pokrojone pieczarki i szpinak, dusić do odparowania płynu, dodać pokrojone, suszone pomidory, doprawic solą i pieprzem, dodać oregano, zaprawić śmietaną,
    2. makaron ugotować, odcedzić, wymieszać z sosem,




    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń