Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,bezmięsny obiad :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4959
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5838
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7542
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4959
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13419
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5838
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7542
Składniki
Pomidory odcedzić z oliwy i pokroić w kawałki. Szpinak rozmrozić i podgrzewając dodać pokrojone pomidory oraz ok 3-4 łyżki oliwy z pomidorów.Doprawić do smaku wegetą lub solą i jeśli lubimy ostre dania dodać troszkę chili. Makaron ugotować wg opisu na opakowaniu,odcedzić i wymieszać z przygotowanym szpinakiem z pomidorami,Można posypać danie serem.Smacznego :)