Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,bezmięsny obiad :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8711
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8711
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 615
Składniki
Pomidory odcedzić z oliwy i pokroić w kawałki. Szpinak rozmrozić i podgrzewając dodać pokrojone pomidory oraz ok 3-4 łyżki oliwy z pomidorów.Doprawić do smaku wegetą lub solą i jeśli lubimy ostre dania dodać troszkę chili. Makaron ugotować wg opisu na opakowaniu,odcedzić i wymieszać z przygotowanym szpinakiem z pomidorami,Można posypać danie serem.Smacznego :)