Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,bezmięsny obiad :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17270
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 445
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 166
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 177
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17270
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 445
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 73
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 166
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 177
Składniki
Pomidory odcedzić z oliwy i pokroić w kawałki. Szpinak rozmrozić i podgrzewając dodać pokrojone pomidory oraz ok 3-4 łyżki oliwy z pomidorów.Doprawić do smaku wegetą lub solą i jeśli lubimy ostre dania dodać troszkę chili. Makaron ugotować wg opisu na opakowaniu,odcedzić i wymieszać z przygotowanym szpinakiem z pomidorami,Można posypać danie serem.Smacznego :)