Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki,bezmięsny obiad :)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 111
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 85
Dziś do pracy.
Odsłon: 111
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 117
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15387
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Pomidory odcedzić z oliwy i pokroić w kawałki. Szpinak rozmrozić i podgrzewając dodać pokrojone pomidory oraz ok 3-4 łyżki oliwy z pomidorów.Doprawić do smaku wegetą lub solą i jeśli lubimy ostre dania dodać troszkę chili. Makaron ugotować wg opisu na opakowaniu,odcedzić i wymieszać z przygotowanym szpinakiem z pomidorami,Można posypać danie serem.Smacznego :)