Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne na gorąco ale zimne też smaczne, można zrobić z pieczarkami, ja miałam akurat 4 grzyby leśne, które pomieszałam z pieczarkami, z tej proporcji wyszło 9 szt, ja nie dawałam dużo przypraw, żeby nie zabić smaku grzybów ale to, oczywiście, kwestia indywidualna, można doprawić wg własnego gustu
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8618
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1262
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4661
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 727
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8618
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1262
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10252
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4661
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 727
Składniki
1. makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, 2. cebulę posiekać, poddusić na oleju, dodać posiekane w kostkę grzyby, dusić do odparowania wody, doprawić solą i pieprzem, 3. jajka wybić do miski, dodać śmietanę i tarty ser, wymieszać, dodać grzyby, doprawić do smaku, 4. przy pomocy widelca ułożyć makaron w formie do muffin, do każdej porcji wlać 2 łyżki masy, 5. wstawić do zimnego piekarnika, piec ok 25 min w 180 st, smacznego