Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnego pomysłu, smaczna i aromatyczna. Starcza na 6-8 porcji mięsa.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11200
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13433
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5199
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4090
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11200
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5444
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13433
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5199
Składniki
1. Wszystkie składniki marynaty wymieszaj w misce za pomocą rózgi kuchennej. 2. W marynacie zanurz plastry karkówki (każdy kawałek mięsa dokładnie pokryj marynatą). 3. Przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. 4. Tak przygotowaną karkówkę upiecz na grillu lub na patelni grillowej, a następnie dopiecz w piekarniku. 5. Podawaj z domowymi frytkami oraz sałatą rzymską z dressingiem, który pojawił się we wcześniejszej publikacji. 6. Smacznego. * Osobiście ja i moi znajomi bardzo lubimy, kiedy karkówka będzie niemalże skarmelizowana.