Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnego pomysłu, smaczna i aromatyczna. Starcza na 6-8 porcji mięsa.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29282
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2345
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 146
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18647
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 700
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29282
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 2345
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 146
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18647
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 700
Składniki
1. Wszystkie składniki marynaty wymieszaj w misce za pomocą rózgi kuchennej. 2. W marynacie zanurz plastry karkówki (każdy kawałek mięsa dokładnie pokryj marynatą). 3. Przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. 4. Tak przygotowaną karkówkę upiecz na grillu lub na patelni grillowej, a następnie dopiecz w piekarniku. 5. Podawaj z domowymi frytkami oraz sałatą rzymską z dressingiem, który pojawił się we wcześniejszej publikacji. 6. Smacznego. * Osobiście ja i moi znajomi bardzo lubimy, kiedy karkówka będzie niemalże skarmelizowana.