Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które robi się samo- wystarczy dobrze doprawić rybę i zawinąć ją w folie. Najbardziej polecam dorsza, smacznego!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34818
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5659
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 949
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 245
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 34818
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 100
Składniki
Filety doprawiamy przyprawą do ryb. W kubku delikatnie rozpuszczamy masło (niecałkowicie, aby było miękkie) dodajemy ulubione przyprawy, nacieramy tym rybę, posypujemy koperkiem i układamy cytrynę. Polecam zrobić to bez skórki bo może dodać gorzkości. Pieke 40min zbawienie w folii, podaje z ziemniakami. Smacznego!