Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które robi się samo- wystarczy dobrze doprawić rybę i zawinąć ją w folie. Najbardziej polecam dorsza, smacznego!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5736
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1186
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12358
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5203
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5736
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1186
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12358
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5203
Składniki
Filety doprawiamy przyprawą do ryb. W kubku delikatnie rozpuszczamy masło (niecałkowicie, aby było miękkie) dodajemy ulubione przyprawy, nacieramy tym rybę, posypujemy koperkiem i układamy cytrynę. Polecam zrobić to bez skórki bo może dodać gorzkości. Pieke 40min zbawienie w folii, podaje z ziemniakami. Smacznego!