Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które robi się samo- wystarczy dobrze doprawić rybę i zawinąć ją w folie. Najbardziej polecam dorsza, smacznego!
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4636
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34341
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2041
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113728
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4636
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34341
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2041
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113728
Składniki
Filety doprawiamy przyprawą do ryb. W kubku delikatnie rozpuszczamy masło (niecałkowicie, aby było miękkie) dodajemy ulubione przyprawy, nacieramy tym rybę, posypujemy koperkiem i układamy cytrynę. Polecam zrobić to bez skórki bo może dodać gorzkości. Pieke 40min zbawienie w folii, podaje z ziemniakami. Smacznego!