Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4581
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418021
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4581
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418021
Składniki
Filety lekko rozbić. Na połowę każdego położyć pokrojoną szynkę a na drugiej plasterki serka topionego. Złożyć na pół, panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na złoty kolor a następnie zapiec w piekarniku przez ok. 20 minut.
Podawać z frytkami, ziemniakami lub ryżem i dowolną surówką. Smacznego.