Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiadek, filet z kurczaka z mieszanką chińską, podany z ryżem curry.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3725
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2058
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5478
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5515
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3725
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2058
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5478
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5515
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy jedną łyżką przyprawy curry oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Na dużej patelni typu WOK prużymy na rozgrzanym oleju mieszankę chińską. 4. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki oraz odlaną z zalewy kukurydze. 5. Pod koniec prużenia dodajemy fix rozrobiony w 1 szklance wody, chwilkę gotujemy.
6. Potrawkę podajemy z ugotowanym ryżem z jedną łyżką curry. 7. Smacznego.