Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiadek, filet z kurczaka z mieszanką chińską, podany z ryżem curry.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 23
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 792
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2096
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4092
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy jedną łyżką przyprawy curry oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Na dużej patelni typu WOK prużymy na rozgrzanym oleju mieszankę chińską. 4. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki oraz odlaną z zalewy kukurydze. 5. Pod koniec prużenia dodajemy fix rozrobiony w 1 szklance wody, chwilkę gotujemy.
6. Potrawkę podajemy z ugotowanym ryżem z jedną łyżką curry. 7. Smacznego.