Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiadek, filet z kurczaka z mieszanką chińską, podany z ryżem curry.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40197
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 419
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 199
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 384
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9304
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40197
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 419
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 199
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 384
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9304
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy jedną łyżką przyprawy curry oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Na dużej patelni typu WOK prużymy na rozgrzanym oleju mieszankę chińską. 4. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki oraz odlaną z zalewy kukurydze. 5. Pod koniec prużenia dodajemy fix rozrobiony w 1 szklance wody, chwilkę gotujemy.
6. Potrawkę podajemy z ugotowanym ryżem z jedną łyżką curry. 7. Smacznego.