Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiadek, filet z kurczaka z mieszanką chińską, podany z ryżem curry.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1080
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 3004
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1080
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 3004
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy jedną łyżką przyprawy curry oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Na dużej patelni typu WOK prużymy na rozgrzanym oleju mieszankę chińską. 4. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki oraz odlaną z zalewy kukurydze. 5. Pod koniec prużenia dodajemy fix rozrobiony w 1 szklance wody, chwilkę gotujemy.
6. Potrawkę podajemy z ugotowanym ryżem z jedną łyżką curry. 7. Smacznego.