Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 915 Ocena: 10630
Dodano: 12.10.2020
Odsłon: 4294
5-6 os. | 30 min | łatwe | tanie |
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy jedną łyżką przyprawy curry oraz solą.
2. Smażymy na rozgrzanym oleju.
3. Na dużej patelni typu WOK prużymy na rozgrzanym oleju mieszankę chińską.
4. Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki oraz odlaną z zalewy kukurydze.
5. Pod koniec prużenia dodajemy fix rozrobiony w 1 szklance wody, chwilkę gotujemy.
6. Potrawkę podajemy z ugotowanym ryżem z jedną łyżką curry.
7. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (8)

jasiek57 03 grudnia 2020Zgłoś do usunięcia
Mięso po usmażeniu podajemy osobno ?0 Kto głosował? | Odpowiedz

Facet_w_kuchni 13 października 2020Zgłoś do usunięcia
Obiad pychotka :)Ale sądzę, że powinnaś zrezygnować już z tych gotowych fix'ów... Odpowiedzi: 5 ▼
1 Kto głosował? | Odpowiedz

seba0044 12 października 2020Zgłoś do usunięcia
Smaczniutka pychotka.0 Kto głosował? | Odpowiedz