Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety z mielonej ryby gotowane na parze.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 24
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 24
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 498
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1996
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3983
Składniki
Cebulę posiekać i podsmażyć na tłuszczu. Rybę zemleć dodać do niej cebulę, bułkę tartą, jajko i przyprawy. Wyrobić na masę. Uformować kotlety i gotować na parze w piekarniku parowym/parowarze/garnku do gotowania na parze przez 30 minut. Podawać z surówką lub warzywami i ryżem albo ziemniakami.
Przepis pochodzi z książki "Miodowy tydzień z Thermomixem" wydanej przez Vorwerk. Przepis po moich modyfikacjach.