Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety z mielonej ryby gotowane na parze.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7810
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2987
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 580
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7810
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 273
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2987
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 580
Składniki
Cebulę posiekać i podsmażyć na tłuszczu. Rybę zemleć dodać do niej cebulę, bułkę tartą, jajko i przyprawy. Wyrobić na masę. Uformować kotlety i gotować na parze w piekarniku parowym/parowarze/garnku do gotowania na parze przez 30 minut. Podawać z surówką lub warzywami i ryżem albo ziemniakami.
Przepis pochodzi z książki "Miodowy tydzień z Thermomixem" wydanej przez Vorwerk. Przepis po moich modyfikacjach.