Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety z mielonej ryby gotowane na parze.
Cebulę posiekać i podsmażyć na tłuszczu. Rybę zemleć dodać do niej cebulę, bułkę tartą, jajko i przyprawy. Wyrobić na masę. Uformować kotlety i gotować na parze w piekarniku parowym/parowarze/garnku do gotowania na parze przez 30 minut. Podawać z surówką lub warzywami i ryżem albo ziemniakami.
Przepis pochodzi z książki "Miodowy tydzień z Thermomixem" wydanej przez Vorwerk. Przepis po moich modyfikacjach.
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 26
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 3036
Deser truskawkowy w formie musu truskawkowego zmieszanego z galaretką i zwień...
Odsłon: 26
Szybkie danie jednogarnkowe które przygotujesz w naczyniu żaroodpornym i pie...
Odsłon: 3036
Składniki
Cebulę posiekać i podsmażyć na tłuszczu. Rybę zemleć dodać do niej cebulę, bułkę tartą, jajko i przyprawy. Wyrobić na masę. Uformować kotlety i gotować na parze w piekarniku parowym/parowarze/garnku do gotowania na parze przez 30 minut. Podawać z surówką lub warzywami i ryżem albo ziemniakami.
Przepis pochodzi z książki "Miodowy tydzień z Thermomixem" wydanej przez Vorwerk. Przepis po moich modyfikacjach.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Dania główne
Grillowany ser sorento z winogronami
Dania główne
Drobiowe roladki ( na parze)
Dania główne
Ryż z truskawkami
Kolorowe szaszłyki z dziczyzną na surówce z jarmużu
Uwielbiam lekko słodki i orzechowy smak dziczyzny, który idealnie komponuje s...
Odsłon: 37
Grillowany ser sorento z winogronami
Ser typu włoskiego grillowany w pysznej marynacie. Podajemy go z grillowanymi...
Odsłon: 43