Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety nie muszą być nudne, mielone również:). W dzisiejszej wersji kotlecikami nafaszerowałam pieczarki. Plaster sera na każdej z nich dodaje smaku. Polecam również na imprezową przekąskę na ciepło lub zimno!
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 784
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12303
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7438
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 784
Smaczny sernik śmietankowy do kawy. Przepis na dużą blaszkę, około 24x40cm. W...
Odsłon: 12303
Warto przygotować. Kotlety z mielonego mięsa z indyka, własnej roboty sos. Bu...
Odsłon: 228
To część naszego rodzinnego kulinarnego wyzwania — czy 9-letnia dziewczynka p...
Odsłon: 7438
Składniki
Pieczarki myjemy, usuwamy korzenie i blaszki. Posypujemy z dwóch stron solą.
Bułkę moczymy w wodzie. Odciskamy, łączymy z mięsem, posiekanymi drobno czosnkiem i cebulą oraz przyprawami.
Z mięsa formujemy kulki wielkości otworów w pieczarkach, dociskamy je do środka. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia pieczarką do dołu. Każdy plaster kroimy na 4 części, układamy je na wierzch mielonych. Pieczemy przez 40 minut w temperaturze 180 stopni.