Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny przepis, dla osób znudzonych tradycyjnym mielonym :)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 486
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 107
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 184
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 150
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 486
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 107
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 184
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 150
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy, studzimy. Mięso mieszamy z jajkiem i dodajemy cebulę. Mieszamy do uzyskania jednolitej masy. Dodajemy zioła, doprawiamy solą oraz pieprzem czarnym i ziołowym. Pomidorki myjemy i osuszamy. Z mięsa formujemy kulki. Do każdej kulki wkładamy po jednym pomidorku, obtaczamy w bułce tartej. Smażymy ze wszystkich stron na złoty kolor.