Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to danie nie jest dietetyczne ale czasem mozna sobie na pozwolić na mały grzech, pyszne na gorąco i na zimno, kiedy powstaje smakowita galaretka, polecam,
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
1. mięso umyć, jeśli jest jakiś kawałek tłuszczu, to odkroić, drobno pokroic i wytopić na suchej patelni, na wytopiony tłuszcz włozyć pokrojone mięso (mieso podmażać w dwóch partiach), mocno podsmazyć, 2. mięso przełozyć do rondla, podlać gorącą wodą, posolic, dusić na małym ogniu, gdy mieso zmieknie dodać pokrojoną w plastry cebulę, dusić do miękkości, doprawic sola i pieprzem, smacznego