Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to danie nie jest dietetyczne ale czasem mozna sobie na pozwolić na mały grzech, pyszne na gorąco i na zimno, kiedy powstaje smakowita galaretka, polecam,
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16606
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12000
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16606
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
1. mięso umyć, jeśli jest jakiś kawałek tłuszczu, to odkroić, drobno pokroic i wytopić na suchej patelni, na wytopiony tłuszcz włozyć pokrojone mięso (mieso podmażać w dwóch partiach), mocno podsmazyć, 2. mięso przełozyć do rondla, podlać gorącą wodą, posolic, dusić na małym ogniu, gdy mieso zmieknie dodać pokrojoną w plastry cebulę, dusić do miękkości, doprawic sola i pieprzem, smacznego