Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i delikatna wieprzowinka na każdą okazję. Jeśli lubisz, łatwe, proste przepisy i masz za mało na gotowanie wyszukanych i skomplikowanych dań, to propozycja właśnie dla Ciebie. Tak przygotujesz mięso idealne.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1540
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 790
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1540
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 790
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Następnie przekładamy do brytfanny i podlewamy wodą, gotujemy.
2. Cebulę obieramy, kroimy plastry i szklimy na rozgrzanym oleju. Cebulę przekładamy do mięsa i gotujemy 30 minut. 3. Po tym czasie dodajemy marchewki, fasolę. Gotujemy 10 minut i dodajemy groszek oraz przecier pomidorowy. 4. Gdy warzywa i mięso są już miękkie doprawiamy chili i wlewamy śmietanę, dwie minutki gotujemy.
5. Gotowe. 6. Smacznego