Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krucha i delikatna wieprzowinka na każdą okazję. Jeśli lubisz, łatwe, proste przepisy i masz za mało na gotowanie wyszukanych i skomplikowanych dań, to propozycja właśnie dla Ciebie. Tak przygotujesz mięso idealne.
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 49
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 48
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3159
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 49
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 48
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 3159
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w plastry i lekko rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą i podsmażamy na rozgrzanym oleju. Następnie przekładamy do brytfanny i podlewamy wodą, gotujemy.
2. Cebulę obieramy, kroimy plastry i szklimy na rozgrzanym oleju. Cebulę przekładamy do mięsa i gotujemy 30 minut. 3. Po tym czasie dodajemy marchewki, fasolę. Gotujemy 10 minut i dodajemy groszek oraz przecier pomidorowy. 4. Gdy warzywa i mięso są już miękkie doprawiamy chili i wlewamy śmietanę, dwie minutki gotujemy.
5. Gotowe. 6. Smacznego