Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam mięso z rosołu na kanapkach, czy w samym rosole, tym razem wystąpiło jako danie główne i było bardzo smaczne.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3309
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1894
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 624
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 19
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3309
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1318
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1894
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 624
Składniki
Obrane mięso z gotowania rosołu dałam na patelnię z niewielką ilością oliwy, obsypałam dosyć mocno własna przyprawą gyros: https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przyprawa-gyros,1935151,fafiatko.html Podsmażyłam kilka minut i gotowe. Podałam z sałatkami i płaskimi chlebkami. Mięso świetnie przyjmuje smak przypraw.
Smacznego :)