Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam mięso z rosołu na kanapkach, czy w samym rosole, tym razem wystąpiło jako danie główne i było bardzo smaczne.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113241
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 650
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1139
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 737
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113241
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 650
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1139
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 737
Składniki
Obrane mięso z gotowania rosołu dałam na patelnię z niewielką ilością oliwy, obsypałam dosyć mocno własna przyprawą gyros: https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przyprawa-gyros,1935151,fafiatko.html Podsmażyłam kilka minut i gotowe. Podałam z sałatkami i płaskimi chlebkami. Mięso świetnie przyjmuje smak przypraw.
Smacznego :)