Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam mięso z rosołu na kanapkach, czy w samym rosole, tym razem wystąpiło jako danie główne i było bardzo smaczne.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2652
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5402
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 231
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2652
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5402
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 231
Składniki
Obrane mięso z gotowania rosołu dałam na patelnię z niewielką ilością oliwy, obsypałam dosyć mocno własna przyprawą gyros: https://smaker.pl/przepisy-dodatki/przepis-przyprawa-gyros,1935151,fafiatko.html Podsmażyłam kilka minut i gotowe. Podałam z sałatkami i płaskimi chlebkami. Mięso świetnie przyjmuje smak przypraw.
Smacznego :)