Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wspominałam że mam słabość do ryb ? Dzisiaj mintaj aromatyczny , lekko słodkawy przełamany kwasowością limonki.
Dzisiaj przepis na czosnek marynowany. Czosnku i jego prozdrowotnych działań...
Odsłon: 30
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 374
Dzisiaj przepis na czosnek marynowany. Czosnku i jego prozdrowotnych działań...
Odsłon: 30
Pyszne, proste w przygotowaniu rogaliki z kemem czekoladowym Nutella. Rogalik...
Odsłon: 374
Składniki
Filety opłucz i osusz. Skrop sokiem z 1 limonki, dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż filety rybne. Na każdym filecie rozłóż plasterki figi i posyp je cukrem. Następnie dodaj gorczycę i spryskaj wszystko olejem. Zapiekaj przez około 20 minut w 180 C. Pod koniec można jeszcze skropić sokiem z limonki.