Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wspominałam że mam słabość do ryb ? Dzisiaj mintaj aromatyczny , lekko słodkawy przełamany kwasowością limonki.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4161
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416440
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4161
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416440
Składniki
Filety opłucz i osusz. Skrop sokiem z 1 limonki, dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż filety rybne. Na każdym filecie rozłóż plasterki figi i posyp je cukrem. Następnie dodaj gorczycę i spryskaj wszystko olejem. Zapiekaj przez około 20 minut w 180 C. Pod koniec można jeszcze skropić sokiem z limonki.