Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy wspominałam że mam słabość do ryb ? Dzisiaj mintaj aromatyczny , lekko słodkawy przełamany kwasowością limonki.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 85
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 64
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 85
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 64
Składniki
Filety opłucz i osusz. Skrop sokiem z 1 limonki, dopraw solą, pieprzem i czosnkiem. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż filety rybne. Na każdym filecie rozłóż plasterki figi i posyp je cukrem. Następnie dodaj gorczycę i spryskaj wszystko olejem. Zapiekaj przez około 20 minut w 180 C. Pod koniec można jeszcze skropić sokiem z limonki.