Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka z kurczaka, według tego przepisu są bardzo smaczne, soczyste rozpływające się w ustach. Prosty, szybki sposób i niedrogo.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9565
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 195
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20831
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9565
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1098
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4432
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 195
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20831
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam kości. 2. Wszystkie składniki na marynatę przekładam do miski, dokładnie mieszam, zanurzam w niej mięso i zostawiam na dwie godziny.
3. Po tym czasie faszeruję udka kulkami mozzarelli, pokrojonym w kostkę ogórkiem konserwowym oraz umytą, obraną z nasion i pokrojoną w paski papryką.
4. Mięso zawijam tak żeby przykryć farsz i układam w woreczku do pieczenia na blaszce. Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 ° C.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.