Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka z kurczaka, według tego przepisu są bardzo smaczne, soczyste rozpływające się w ustach. Prosty, szybki sposób i niedrogo.
Przepis na pyszną, pożywną i niezwykle aromatyczną zupę grzybową z ziemniakam...
Odsłon: 94
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 846
Niedzielny obiad nie zawsze musi oznaczać ciężkostrawne mięso w sosie lub kot...
Odsłon: 595
Zapiekanka gospodyni proboszcza inspirowana jest tradycyjnym daniem serwowany...
Odsłon: 1900
Przepis na pyszną, pożywną i niezwykle aromatyczną zupę grzybową z ziemniakam...
Odsłon: 94
Pyszne tradycyjnie ciasto które robię od bardzo dawna na każde święta, przepi...
Odsłon: 846
Niedzielny obiad nie zawsze musi oznaczać ciężkostrawne mięso w sosie lub kot...
Odsłon: 595
Zapiekanka gospodyni proboszcza inspirowana jest tradycyjnym daniem serwowany...
Odsłon: 1900
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam kości. 2. Wszystkie składniki na marynatę przekładam do miski, dokładnie mieszam, zanurzam w niej mięso i zostawiam na dwie godziny.
3. Po tym czasie faszeruję udka kulkami mozzarelli, pokrojonym w kostkę ogórkiem konserwowym oraz umytą, obraną z nasion i pokrojoną w paski papryką.
4. Mięso zawijam tak żeby przykryć farsz i układam w woreczku do pieczenia na blaszce. Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 ° C.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.