Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Udka z kurczaka, według tego przepisu są bardzo smaczne, soczyste rozpływające się w ustach. Prosty, szybki sposób i niedrogo.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 30
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 12314
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe które często przygotow...
Odsłon: 16317
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 30
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 12314
Strogonow z kurczaka to przepyszne danie jednogarnkowe które często przygotow...
Odsłon: 16317
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, usuwam kości. 2. Wszystkie składniki na marynatę przekładam do miski, dokładnie mieszam, zanurzam w niej mięso i zostawiam na dwie godziny.
3. Po tym czasie faszeruję udka kulkami mozzarelli, pokrojonym w kostkę ogórkiem konserwowym oraz umytą, obraną z nasion i pokrojoną w paski papryką.
4. Mięso zawijam tak żeby przykryć farsz i układam w woreczku do pieczenia na blaszce. Piekę w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180 ° C.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.