Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet zamrożona ryba panierowana w samej mące, pięknie się nam usmaży a panierka na pewno nie odleci. Podałam z surówką z kapusty pekińskiej.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9811
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2448
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1602
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 583
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3743
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9811
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2448
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1602
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 583
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3743
Składniki
Rybę pociąć na niewielkie kawałki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Przełożyć do miski i obficie skropić sokiem z cytryny. Odstawić na pół godziny by przeszła przyprawami. Panierować w samej mące i smażyć na rozgrzanym oleju. Usmażoną, przełożyć na papierowy ręcznik by pozbyć się nadmiaru tłuszczu
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści . Pokroić. Przełożyć do miski i oprószyć delikatnie solą by zmiękła. Dodać starą marchewkę i jabłko. Majonez wymieszać z jogurtem. Dodać do kapusty. Wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru do smaku. Udekorować gałązkami koperku i pomidorkami koktajlowymi.