Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nawet zamrożona ryba panierowana w samej mące, pięknie się nam usmaży a panierka na pewno nie odleci. Podałam z surówką z kapusty pekińskiej.
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5556
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5556
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Rybę pociąć na niewielkie kawałki. Osuszyć papierowym ręcznikiem. Oprószyć solą i pieprzem cytrynowym. Przełożyć do miski i obficie skropić sokiem z cytryny. Odstawić na pół godziny by przeszła przyprawami. Panierować w samej mące i smażyć na rozgrzanym oleju. Usmażoną, przełożyć na papierowy ręcznik by pozbyć się nadmiaru tłuszczu
Kapustę oczyścić z wierzchnich liści . Pokroić. Przełożyć do miski i oprószyć delikatnie solą by zmiękła. Dodać starą marchewkę i jabłko. Majonez wymieszać z jogurtem. Dodać do kapusty. Wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i odrobiną cukru do smaku. Udekorować gałązkami koperku i pomidorkami koktajlowymi.