Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na soczyste kotlety z dodatkiem serka i warzyw.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326547
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12102
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16922
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5543
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326547
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12102
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16922
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5543
Składniki
1. Fileta kroimy w drobną kostkę.
2. Pieczarki również kroimy drobno i dodajemy do mięsa.
3. Cebulę obieramy i siekamy, przekładamy do miski.
4. Następnie kroimy paprykę., dodajemy do mięsa.
5. Wbijamy dwa jajka.
6. Doprawiamy pieprzem, majerankiem, solą oraz papryką.
7. Dodajemy serek.
8. Wsypujemy mąki.
9. Dokładnie mieszamy.
10. Robimy rękoma kotlety i obtaczamy w bułce tartej.
11. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
12. Kotleciki gotowe. 13. Smacznego.