Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1551
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231961
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5056
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1551
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231961
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5056
Składniki
Kapustę szatkujemy i rozkładamy na blacie. Kroimy szczypior, cebulkę, pietruszkę i koperek i posypujemy kapustę. Całość solidnie solimy i zostawiamy na 10-15 min. Odciskamy kapustę i przekładamy do garnka. Zalewamy gorącą wodą tylko do zakrycia kapusty. Wkładamy masło i vegetę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Gotujemy ok 15-20 min. Wlewamy śmietanę i zagotowujemy.