Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znasz kogoś kto nie lubi młodych ziemniaczków ? Bo ja nie.. To wersja na pieczone. Też pyszna. Można dodać do dania głównego. Można podać z maślanką, kefirem. Inwencja kucharza.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1220
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34079
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1220
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113552
Składniki
Młode ziemniaki ugotowałem Jeszcze gorące przełożyłem na blachę do pieczenia, polałem olejem, dodałem sól, pokrojone ząbki czosnku. Wymieszałem tak, aby obtoczyć dokładnie ziemniaki. Rozłożyłem je w jednej warstwie i wstawiłem pod grill rozgrzanego piekarnika. Piekłem przez 20 minut w 200-220 stopniach, przełożyłem szczypcami na druga stronę i piekłem ponownie do czasu, aż zrobiły się złote.