Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 75
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 79
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1245
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 293
Małe tortille z dobrze doprawionym farszem z kurczakiem i chorizo. Przed poda...
Odsłon: 75
Pączki wiedeńskie, pączki hiszpańskie czy gniazdka - bez względu na nazwę to...
Odsłon: 79
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 1245
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 293
Składniki
Młode ziemniaki namoczyć, oskrobać. Dobrze wypłukać i ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki przełożyć na patelnię i dodać dwie łyżki masła. Smażyć na wolnym ogniu, mieszać, aż skórka zrobi się złota. Oprószyć delikatnie przyprawą do ziemniaków. Podawać gorące. Smacznego.