Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34925
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17256
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34925
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17256
Składniki
Młode ziemniaki namoczyć, oskrobać. Dobrze wypłukać i ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki przełożyć na patelnię i dodać dwie łyżki masła. Smażyć na wolnym ogniu, mieszać, aż skórka zrobi się złota. Oprószyć delikatnie przyprawą do ziemniaków. Podawać gorące. Smacznego.