Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie warzywa strączkowe,a szczególnie biała fasolę,mozna z niej przygotować smakowite dania,a do tego jest bardzo zdrowa.To jest moja wersja fasoli po bretońsku.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
fasolę namoczyć najlepiej na noc,a nastepnie ugotować
warzywa pokroić , lekko poddusć na oleju i dodać do fasoli,dodać zacierki,czosnek i zioła
kiełbase pokroic w plasterki,boczek w kostke i rowniez dodac do fasoli (nie smazyć),dołozyc koncentrat pomidorowy,sól,pieprz,gotować do miękkości ,ja dodaje do fasoli troszke cukru wtedy ma taki kwaśno -słodki smak