Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubie warzywa strączkowe,a szczególnie biała fasolę,mozna z niej przygotować smakowite dania,a do tego jest bardzo zdrowa.To jest moja wersja fasoli po bretońsku.
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 204
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 59
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 106
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 32
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 204
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 59
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 106
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 32
Składniki
fasolę namoczyć najlepiej na noc,a nastepnie ugotować
warzywa pokroić , lekko poddusć na oleju i dodać do fasoli,dodać zacierki,czosnek i zioła
kiełbase pokroic w plasterki,boczek w kostke i rowniez dodac do fasoli (nie smazyć),dołozyc koncentrat pomidorowy,sól,pieprz,gotować do miękkości ,ja dodaje do fasoli troszke cukru wtedy ma taki kwaśno -słodki smak