Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki nie są zbyt wyszukane, jednak smak... ach!!!
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 2063
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2304
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 86
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 172
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1563
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 2063
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2304
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 86
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 172
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1563
Składniki
Na patelni podsmażyłam 3 kiełbaski pokrojone w małą kosteczkę. Kiedy były dobrze zrumienione, dodałam posiekaną cebulę i smażyłam, aż się delikatnie zezłociła. W kubeczku rozmieszałam ok. 100 ml śmietany, 6 łyżeczek musztardy, 2 łyżki mąki. Tak wymieszane składniki wlałam do kiełbasy i mieszałam chwilę, aż sos zgęstniał. Wyłączyłam ogień pod patelnią i dodałam ogórka kwaszonego pokrojonego w małą kosteczkę. Podałam z kaszą jęczmienną.