Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki nie są zbyt wyszukane, jednak smak... ach!!!
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1712
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1152
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2223
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1712
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1152
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2223
Składniki
Na patelni podsmażyłam 3 kiełbaski pokrojone w małą kosteczkę. Kiedy były dobrze zrumienione, dodałam posiekaną cebulę i smażyłam, aż się delikatnie zezłociła. W kubeczku rozmieszałam ok. 100 ml śmietany, 6 łyżeczek musztardy, 2 łyżki mąki. Tak wymieszane składniki wlałam do kiełbasy i mieszałam chwilę, aż sos zgęstniał. Wyłączyłam ogień pod patelnią i dodałam ogórka kwaszonego pokrojonego w małą kosteczkę. Podałam z kaszą jęczmienną.