Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki nie są zbyt wyszukane, jednak smak... ach!!!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 998
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 998
Składniki
Na patelni podsmażyłam 3 kiełbaski pokrojone w małą kosteczkę. Kiedy były dobrze zrumienione, dodałam posiekaną cebulę i smażyłam, aż się delikatnie zezłociła. W kubeczku rozmieszałam ok. 100 ml śmietany, 6 łyżeczek musztardy, 2 łyżki mąki. Tak wymieszane składniki wlałam do kiełbasy i mieszałam chwilę, aż sos zgęstniał. Wyłączyłam ogień pod patelnią i dodałam ogórka kwaszonego pokrojonego w małą kosteczkę. Podałam z kaszą jęczmienną.