Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na elegancką i pyszną przystawkę, a jak dodamy ryż albo makaron to będzie pyszny obiad.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11604
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1247
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12184
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2746
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11604
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1247
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12184
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2746
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać. Rozgrzać oliwę na patelni, przesmażyć przez kilka minut cebulę i czosnek, dodać mięso i smażyć kolejne 10 minut. Do farszu dodać śmietanę i szczypiorek, wymieszać, doprawić solą i pieprzem Pieczarki pozbawić ogonków, nadziać każdą farszem i posypać bułką tartą. Formę do pieczenia lekko skropić oliwą, ułożyć pieczarki a między nimi pomidorki. Całość dodatkowo skropić oliwą. Piec 15 minut w 180 stopniach.