Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na elegancką i pyszną przystawkę, a jak dodamy ryż albo makaron to będzie pyszny obiad.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13361
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4944
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13361
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5828
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7498
Składniki
Cebulę i czosnek posiekać. Rozgrzać oliwę na patelni, przesmażyć przez kilka minut cebulę i czosnek, dodać mięso i smażyć kolejne 10 minut. Do farszu dodać śmietanę i szczypiorek, wymieszać, doprawić solą i pieprzem Pieczarki pozbawić ogonków, nadziać każdą farszem i posypać bułką tartą. Formę do pieczenia lekko skropić oliwą, ułożyć pieczarki a między nimi pomidorki. Całość dodatkowo skropić oliwą. Piec 15 minut w 180 stopniach.