Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje ulubione roladki ze schabu , nadziane szynką, papryką , ogórkiem oraz serem żółtym, który po rozkrojeniu rozlewa się. Roladki proste w przygotowaniu i smaczne . Polecam
nóż, tłuczek, deska , ręcznik papierowy, patelnia, naczynia do panierki, widelec,
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2165
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 129
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 225
Składniki
Kotlety schabowe umyć, osuszyć i rozbić tłuczkiem na większy płat. Oprószyć pieprzem i solą , następnie na każdym rozłożyć plaster szynki , po 2 kawałki papryki, ogórka oraz sera żółtego. Boki zwinąć do środka i ciasno zwinąć w roladę, obtoczyć w rozbełtanym jajku, następnie panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na rumiano. Roladki mogą być dodatkiem do obiadu lub jako samodzielna przekąska, jak również fajnie smakują pokrojone na kromeczki chleba. Smacznego
Przygotowanie roladek.
Roladki po zwinięciu.
Smażenie.
Gotowe do podania.