Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki wszyscy uwielbiają, dzieci najbardziej. Danie na słodko, na obiad, czy podwieczorek albo kolację. Można podać z różnym nadzieniem, na ciepło albo zimno.
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 67
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 51
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 545
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 745
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 67
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 51
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 545
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 745
Składniki
Wszystko składniki na ciasto zmiksować .Lać chochelką na rozgrzaną patelnię,którą wcześniej cienko smarujemy olejem. Smażyć naleśniki z obu stron. Układać na talerzu. (Do smarowania patelni, używam przekrojonego ziemniaka,nadzianego na widelec.)
Naleśniki smarować ,w/g upodobania i składać w kopertę.Przed podaniem podsmażyć na patelni. Podawać polane np. sosem truskawkowym i z maślanką.