Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki wszyscy uwielbiają, dzieci najbardziej. Danie na słodko, na obiad, czy podwieczorek albo kolację. Można podać z różnym nadzieniem, na ciepło albo zimno.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30592
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2261
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 30592
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2261
Składniki
Wszystko składniki na ciasto zmiksować .Lać chochelką na rozgrzaną patelnię,którą wcześniej cienko smarujemy olejem. Smażyć naleśniki z obu stron. Układać na talerzu. (Do smarowania patelni, używam przekrojonego ziemniaka,nadzianego na widelec.)
Naleśniki smarować ,w/g upodobania i składać w kopertę.Przed podaniem podsmażyć na patelni. Podawać polane np. sosem truskawkowym i z maślanką.