Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
po prostu pyszne, aromatyczne nalesniki..........SMACZNEGO!!!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7878
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3117
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7878
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 298
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3117
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 595
Składniki
mąkę, budyń, cukier, sól, olej rzepakowy, jajka, mleko, wodę gazowaną blenderem zmiksować dokładnie i odstawić na 30 minut, wody dolewać w trakcie i tyle, aby ciasto było dość lejące na mocno rozgrzanej patelni naleśnikarce 22 cm posmarowanej raz cienko olejem smażyć złociste naleśniki w garnku na oleju podsmażyć pokrojoną cebulę, posiekane ząbki czosnku, dodać szpinak i podsmażać, gdy się odmrozi, podsmażać z 5 minut, dodać kulki mozzarelli podsmażać do rozpuszczenia mozzarelli cały czas mieszając, szpinak zostawić do wystudzenia na każdy naleśnik nakładać sporą porcję szpinaku i składać naleśniki na trójkąty