Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, lekko pikantne naleśniki z pieczarkami i serem żółtym Po upieczeniu, nie można się oprzeć, aby sięgnąć po kolejnego.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Składniki
Pieczarki umyć i pokroić na plasterki. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Obydwa składniki podsmażyć, dodając wszystkie przyprawy. Do zimnych wetrzeć ser żółty. Gotowy farsz owijać w naleśniki. Umieścić w naczyniu żaroodpornym, posypać startym serem i przyprawami. Piec 20 minut w 180* Dno naczynia przed ułożeniem naleśników posmarować oliwką. P Smacznego.