Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój piątkowy obiad to młode ziemniaczki z koperkiem świeżym, sadzonym jajkiem oraz ze szklaneczką kefiru. Młode ziemniaki z koperkiem i sadzonym jajkiem to prosty, lekki i smaczny obiad do tego szklanka kefiru czego chcieć więcej.
garnek , talerze, szklanki , patelnia,
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 935
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27037
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 935
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27037
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Ziemniaki obrać i gotować w osolonej wodzie z łodyżkami koperku . Po ugotowaniu i odcedzeniu dodać masło i posiekany koperek , przykryć przykrywką. Po paru minutach delikatnie potrzasnąć przykrytym garnkiem by masło i koperek sie rozprowadził po ziemniakach. Na patelni z rozgrzanym masłem usmażyć 4 jajka sadzone. Do szklanek rozlać kefir lub maślankę. Na talerze nałożyć ziemniaki z masłem i koperkiem ( dodatkowo jeszcze można posypać posiekanym koperkiem ) sadzone jajka i do tego szklaneczka kefiru. Smacznego.