Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubisz eksperymentować lub szukasz nowych przepisów to przepis poniżej na pewno Ci się spodoba. Makaron chiński z dodatkiem warzyw i kurczaka. Wystarczy zaledwie pół godziny na przygotowanie pysznego dania.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1153
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
1. Mięso myję, osuszam, kroję w paski. Mięso doprawiam przyprawą Gyros i smażę na rozgrzanym oleju.
2. Na drugą większą patelnie, przekładam Nudle, wlewam dwie szklanki wody i gotuję
3. Papryki myję, osuszam, usuwam nasiona, kroję w paski. 4. Ogórki konserwowe kroję w kostkę. 5. Cebule obieram, drobno kroję. 6. Warzywa przekładam do makaronu i gotuję. 7. Pod koniec gotowania dodaję przyprawy, które znajdowały się w Nudle. Chwilę gotuję.
8. Makaron z warzywami przekładam do naczynia i łączę z usmażonym mięsem. 9. Danie gotowe. 10. Smacznego.