Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10227
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5361
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 701
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10227
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5361
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 701
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Kiełbasę pokroić w plasterki . Fasolkę oczyścić, umyć i pokroić na mniejsze kawałki ok 3 cm. Cebulę pokroić w kostkę. Czosnek pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać olej rzepakowy i zeszklić cebulę. Dodać czosnek i jeszcze chwilę smażyć. Nie przypalić czosnku. Dodać kiełbasę i fasolę. Zalać wszystko przecierem pomidorowym i gorącą wodą. Wszystko powinno być przykryte płynem. Gotować ok 30 min. Dodać zioła, cukier, sól. Jeszcze chwilę gotować. Następnie całość dodać do makaronu i lekko pomieszać. Danie podawać posypane grubym szczypiorem. Na koniec oprószyć świeżo mielonym kolorowym pieprzem. Smacznego .