Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 149
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 166
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2580
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 149
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 166
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2580
Składniki
Makaron ugotować al dente. Ugotowany podsmażyć na patelni.
Jajka roztrzepać ze śmietaną ok. 200ml. Dodać posiekaną pietruszkę i szczypiorek, oraz troszkę startego sera. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i wylać na makaron.
Gdy makaron z jajkiem się podsmaży całość obrócić i przełożyć na blaszkę. Posypać serem i zapiec w piekarniku -ja daje parę minut w 200 stopniach. Można podać z ketchupem