Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 365
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1534
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 73
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 77
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 365
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1534
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 73
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 77
Składniki
Makaron ugotować al dente. Ugotowany podsmażyć na patelni.
Jajka roztrzepać ze śmietaną ok. 200ml. Dodać posiekaną pietruszkę i szczypiorek, oraz troszkę startego sera. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać i wylać na makaron.
Gdy makaron z jajkiem się podsmaży całość obrócić i przełożyć na blaszkę. Posypać serem i zapiec w piekarniku -ja daje parę minut w 200 stopniach. Można podać z ketchupem