Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne danie.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 458
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1152
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5863
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1152
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1230
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 458
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1152
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5863
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1152
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1230
Składniki
Pałki umyć, osuszyć, usunąć skórkę i posypać przyprawą do kurczaka. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i ułożyć mięso. Na każdej pałce położyć odrobinę masła.
Ziemniaki oraz dynię obrać, pokroić w większą kostkę i przełożyć do miski. Dodać sól, pieprz, curry oraz olej i wymieszać tak aby warzywa pokryte były przyprawami.
Warzywa wyłożyć na blachę pomiędzy pałkami kurczaka. Całość zapiekać pod przykryciem około 50 minut w temperaturze 190 stopni.