Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15734
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4749
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 418
Składniki
Pałki umyłem, osuszyłem, obsmażyłem na rozgrzanej oliwie. Przełożyłem je do naczynia do zapiekania, a na tej samej patelni lekko podsmażyłem przekrojone na pół ząbki czosnku. Dodałem czosnek do mięsa, posoliłem, posypałem pieprzem i tymiankiem. Polałem przecierem pomidorowym wymieszanym z pomidorami z puszki.
Zapiekałem 50 minut w temperaturze 200 stopni C.