Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 343
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1412
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 343
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1412
Składniki
Pałki umyłem, osuszyłem, obsmażyłem na rozgrzanej oliwie. Przełożyłem je do naczynia do zapiekania, a na tej samej patelni lekko podsmażyłem przekrojone na pół ząbki czosnku. Dodałem czosnek do mięsa, posoliłem, posypałem pieprzem i tymiankiem. Polałem przecierem pomidorowym wymieszanym z pomidorami z puszki.
Zapiekałem 50 minut w temperaturze 200 stopni C.