Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, wartościowy odżywczo i niedrogi obiad. Polecam.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 67
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 359
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 67
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 359
Składniki
Do rondla wlać olej. Dodać drobno pokrojoną cebulę i przepuszczony przez praskę czosnek. Dołożyć pokrojone lub stare na tarce warzywa. Pałki kurczaka umyć i obtoczyć w przyprawach. Przyprawy i pałki dodać do rondla. Dusić pod przykryciem do miękkości warzyw i mięsa około 30 minut. Od czasu do czasu mieszać. W razie potrzeby dolać nieco wody. Danie podawać z sałatą, kaszą pęczak, ryżem lub ziemniakami.