Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, wartościowy odżywczo i niedrogi obiad. Polecam.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 948
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 948
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 92
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2150
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4169
Składniki
Do rondla wlać olej. Dodać drobno pokrojoną cebulę i przepuszczony przez praskę czosnek. Dołożyć pokrojone lub stare na tarce warzywa. Pałki kurczaka umyć i obtoczyć w przyprawach. Przyprawy i pałki dodać do rondla. Dusić pod przykryciem do miękkości warzyw i mięsa około 30 minut. Od czasu do czasu mieszać. W razie potrzeby dolać nieco wody. Danie podawać z sałatą, kaszą pęczak, ryżem lub ziemniakami.