Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, wartościowy odżywczo i niedrogi obiad. Polecam.
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8009
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 284
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 689
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8009
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 284
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 107
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2174
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 689
Składniki
Do rondla wlać olej. Dodać drobno pokrojoną cebulę i przepuszczony przez praskę czosnek. Dołożyć pokrojone lub stare na tarce warzywa. Pałki kurczaka umyć i obtoczyć w przyprawach. Przyprawy i pałki dodać do rondla. Dusić pod przykryciem do miękkości warzyw i mięsa około 30 minut. Od czasu do czasu mieszać. W razie potrzeby dolać nieco wody. Danie podawać z sałatą, kaszą pęczak, ryżem lub ziemniakami.