Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, wartościowy odżywczo i niedrogi obiad. Polecam.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 62
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 498
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5714
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 255
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 40566
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 62
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 498
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5714
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 974
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 255
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 40566
Składniki
Do rondla wlać olej. Dodać drobno pokrojoną cebulę i przepuszczony przez praskę czosnek. Dołożyć pokrojone lub stare na tarce warzywa. Pałki kurczaka umyć i obtoczyć w przyprawach. Przyprawy i pałki dodać do rondla. Dusić pod przykryciem do miękkości warzyw i mięsa około 30 minut. Od czasu do czasu mieszać. W razie potrzeby dolać nieco wody. Danie podawać z sałatą, kaszą pęczak, ryżem lub ziemniakami.