Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które nie tylko dobrze smakuje ale również robi się samo. Wystarczy doprawić i włożyć do rękawa. W tym czasie możemy przygotować surówkę i obrać ziemniaki.
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93632
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2665
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3501
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1602
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2270
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93632
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2665
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3501
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1602
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2270
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i obsypać przyprawami. Skropić olejem i sosem sojowym. Przełożyć do większej miski i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie -pałki z kurczaka przełożyć do rękawa . Dodać listki i ziele oraz resztki oleju i sosu sojowego w którym macerowało się mięso. Mocno związać końcówki rękawa. Piec przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Dziesięć minut przed końcem pieczenia rękaw rozciąć a mięso posmarować miodem zmieszanym z musztardą. Podać z ziemniakami i surówką ze słodkiej kapusty.