Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie, które nie tylko dobrze smakuje ale również robi się samo. Wystarczy doprawić i włożyć do rękawa. W tym czasie możemy przygotować surówkę i obrać ziemniaki.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 637
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3601
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 616
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3781
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 349
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 637
Składniki
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem i obsypać przyprawami. Skropić olejem i sosem sojowym. Przełożyć do większej miski i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po tym czasie -pałki z kurczaka przełożyć do rękawa . Dodać listki i ziele oraz resztki oleju i sosu sojowego w którym macerowało się mięso. Mocno związać końcówki rękawa. Piec przez godzinę w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Dziesięć minut przed końcem pieczenia rękaw rozciąć a mięso posmarować miodem zmieszanym z musztardą. Podać z ziemniakami i surówką ze słodkiej kapusty.