Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki w innym wydaniu, są aromatyczne i smaczne.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19624
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19624
Składniki
Wykonanie: Ugotowane ziemniaki zemleć z serem lub oscypkiem, wyłożyć na stolnicę posypaną mąką, dodać jaja, i zagnieść ciasto, jeśli jest za rzadkie dodać więcej mąki z ciasta formować wałeczek, i ciąć kluseczki, zagotować w garnku wodę , posolić i wrzucać paluszki partiami, gotować do chwili wypłynięcia na powierzchnię , podawać ze zrumienioną bułką tartą z masłem.