Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki w innym wydaniu, są aromatyczne i smaczne.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1502
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1478
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1502
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1478
Składniki
Wykonanie: Ugotowane ziemniaki zemleć z serem lub oscypkiem, wyłożyć na stolnicę posypaną mąką, dodać jaja, i zagnieść ciasto, jeśli jest za rzadkie dodać więcej mąki z ciasta formować wałeczek, i ciąć kluseczki, zagotować w garnku wodę , posolić i wrzucać paluszki partiami, gotować do chwili wypłynięcia na powierzchnię , podawać ze zrumienioną bułką tartą z masłem.