Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki rybne z tuńczyka są szybkie w przygotowaniu i o wiele zdrowsze od klasycznych. Do ich zrobienia potrzebujesz jedynie 3 prostych składników. Danie jest idealne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4825
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13378
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2659
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4825
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 286
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13378
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2659
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do miski wbij jajko, dodaj odsączonego z zalewy tuńczyka i ser. Wszystko razem wymieszaj.
Z powstałej masy formuj paluszki. Gotowe wykładaj na blaszkę z papierem do pieczenia.
Piecz w 160 stopniach przez 15 minut.