Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki rybne z tuńczyka są szybkie w przygotowaniu i o wiele zdrowsze od klasycznych. Do ich zrobienia potrzebujesz jedynie 3 prostych składników. Danie jest idealne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2106
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 365
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 792
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17256
Nie przegapcie! Prosty, smaczny i efektowny przepis! Smak umiarkowanie słodki...
Odsłon: 2106
szybki przepis na pizzę:) z tych propozycji wyjdzie około 12 małych porcji
Odsłon: 365
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 792
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 17256
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do miski wbij jajko, dodaj odsączonego z zalewy tuńczyka i ser. Wszystko razem wymieszaj.
Z powstałej masy formuj paluszki. Gotowe wykładaj na blaszkę z papierem do pieczenia.
Piecz w 160 stopniach przez 15 minut.