Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki rybne z tuńczyka są szybkie w przygotowaniu i o wiele zdrowsze od klasycznych. Do ich zrobienia potrzebujesz jedynie 3 prostych składników. Danie jest idealne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2109
Polecam.
Odsłon: 531
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12559
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5400
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2109
Polecam.
Odsłon: 531
Dzisiejszy sernik przygotowałam trochę inaczej jak zazwyczaj. Wymyśliłam że p...
Odsłon: 12559
Chcesz przenieść smak domowej kuchni na wyższy poziom? Nasz przepis na paszte...
Odsłon: 5400
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do miski wbij jajko, dodaj odsączonego z zalewy tuńczyka i ser. Wszystko razem wymieszaj.
Z powstałej masy formuj paluszki. Gotowe wykładaj na blaszkę z papierem do pieczenia.
Piecz w 160 stopniach przez 15 minut.