Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paluszki rybne z tuńczyka są szybkie w przygotowaniu i o wiele zdrowsze od klasycznych. Do ich zrobienia potrzebujesz jedynie 3 prostych składników. Danie jest idealne zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6355
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6355
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 213
Składniki
Ser zetrzyj na tarce o małych oczkach.
Do miski wbij jajko, dodaj odsączonego z zalewy tuńczyka i ser. Wszystko razem wymieszaj.
Z powstałej masy formuj paluszki. Gotowe wykładaj na blaszkę z papierem do pieczenia.
Piecz w 160 stopniach przez 15 minut.