Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona tak popularnej ryby. Najlepiej smakuje podana z masłem i ziołami. Palce lizać!
smaczne i zdrowe:) i przede wszystkim łatwe do zrobienia
Odsłon: 25761
Tradycyjne schabowe są smażone na dużej ilości smalcu, przez co mogą być tłus...
Odsłon: 10262
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 8606
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 85
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 191
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 165
Przepis dnia
Niedzielny pyszny obiad, syn to prawie talerz wylizał, co mu się rzadko zdarz...
Odsłon: 8606
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 85
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 191
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 165
Składniki
Pangę rozmroź, skrop sokiem z cytryny, posól. Odłóż.
Pory oczyść, pokrój w talarki. Rozgrzej masło i na nim podduś pory. Posiekaj koperek i natkę. Wymieszaj z porami. Przełóż do natłuszczonego naczynia żaroodpornego.
Rybę szybko obsmaż na oleju na silnym ogniu. Ułóż na porach. Śmietanę wymieszaj z musztardą i mąką ziemniaczaną. Przypraw solą i pieprzem. Śmietaną zalej ryby.
Potrawę wstaw do wcześniej nagrzanego piekarnika i zapiekaj około 20 minut w temperaturze 220°C.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Placki z cukinii bez mąki
Dania główne
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Dania główne
Kurczak worcester
Dania główne
Kociołek myśliwski
Placki z cukinii bez mąki
Placki z cukinii bez mąki są idealną propozycją na obiad dla tych, którzy nie...
Odsłon: 149
Pierś z kurczaka w fasolce szparagowej
Piersi z kurczaka, można przyrządzić w bardzo krótkim czasie na wiele sposobó...
Odsłon: 153