Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany stek z dorsza podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty, marchwi i cebuli.
garnek, patelnia, miseczka, nóż
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 361
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1522
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8945
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 361
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1522
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 8945
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Wykonanie dania: Gotujemy ziemniaki i smażymy na gorącym oleju steki z dorsza po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki z dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!