Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany stek z dorsza podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty, marchwi i cebuli.
garnek, patelnia, miseczka, nóż
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 97
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 45
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 97
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 45
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 67
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Wykonanie dania: Gotujemy ziemniaki i smażymy na gorącym oleju steki z dorsza po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki z dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!