Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany stek z dorsza podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty, marchwi i cebuli.
garnek, patelnia, miseczka, nóż
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 325
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6037
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 325
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 6037
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Wykonanie dania: Gotujemy ziemniaki i smażymy na gorącym oleju steki z dorsza po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki z dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!