Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany stek z dorsza podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty, marchwi i cebuli.
garnek, patelnia, miseczka, nóż
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2322
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1374
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2322
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4417
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1374
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 343
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Wykonanie dania: Gotujemy ziemniaki i smażymy na gorącym oleju steki z dorsza po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki z dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!