Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowany stek z dorsza podany z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty, marchwi i cebuli.
garnek, patelnia, miseczka, nóż
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4873
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5788
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7427
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4873
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13234
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5788
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7427
Składniki
Wykonanie surówki: Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy. Wykonanie dania: Gotujemy ziemniaki i smażymy na gorącym oleju steki z dorsza po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki z dorsza podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty. Smacznego !!!