Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa bardzo szybka i łatwa do przygotowania.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1462
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1175
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1314
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 938
Składniki
Cebulę i czosnek kroimy w bardzo małą kostkę. Szklimy na oleju. Dodajemy mięso mielone i razem smażymy około 10 minut. Doprawiamy do smaku oregano, solą i pieprzem.
Z papryki usuwamy gniazda nasienne. Wgłębienia wypełniamy zrobionym wcześniej farszem. Wierzch posypujemy startym na tarce żółtym serem.
Papryki układamy na blaszce. Pieczemy około 30 minut w temperaturze 180 stopni.