Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i łatwe do zrobienia a tak podane skusi niejednego niejadka.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 85
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 192
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7983
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 85
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 192
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7983
Składniki
Parówki cienkie obrać ze skóry, następnie ponacinać nie całkiem do końca. Rozgrzać patelnie z tłuszczem i włożyć ponacinane parówki lekko je podsmażając z jednej i drugiej strony. Zdjąć patelnie z gazu, wystudzić razem z parówkami. Następnie ułożyć na patelni z parówki i ponownie włożyć na lekki ogień, W większym kubku rozbełtać jajka doprawić je solą, pieprzem oraz przyprawą uniwersalną do smaku. Delikatnie wlewać jajka do parówek. Pustą powierzchnie patelni również wypełnić rozbełtanym jajkiem. Całość posypać poszatkowaną cebulką zieloną. Smażyć do ścięcia jajek. Podawać zaraz po usmażeniu do pieczywa.
Delikatnie wlewać jajka do parówek.
Całość posypać Zioła prowansalskie pietruszka koperek szczypiorek
Gotowe do jedzenia