Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i łatwe do zrobienia a tak podane skusi niejednego niejadka.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 256
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1335
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4189
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1213
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 256
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1335
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4189
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1213
Składniki
Parówki cienkie obrać ze skóry, następnie ponacinać nie całkiem do końca. Rozgrzać patelnie z tłuszczem i włożyć ponacinane parówki lekko je podsmażając z jednej i drugiej strony. Zdjąć patelnie z gazu, wystudzić razem z parówkami. Następnie ułożyć na patelni z parówki i ponownie włożyć na lekki ogień, W większym kubku rozbełtać jajka doprawić je solą, pieprzem oraz przyprawą uniwersalną do smaku. Delikatnie wlewać jajka do parówek. Pustą powierzchnie patelni również wypełnić rozbełtanym jajkiem. Całość posypać poszatkowaną cebulką zieloną. Smażyć do ścięcia jajek. Podawać zaraz po usmażeniu do pieczywa.
Delikatnie wlewać jajka do parówek.
Całość posypać Zioła prowansalskie pietruszka koperek szczypiorek
Gotowe do jedzenia