Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, delikatne paski z kurczaka , na jednym się nie skończy.
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6431
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 169
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 80
Dawniej domową kiełbasę do słoików wyrabiało się w wielu domach regularnie. T...
Odsłon: 6431
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 169
Jednogarnkowe danie, szybkie i proste do przygotowania, pyszne i syte. Gulasz...
Odsłon: 80
Składniki
Filet umyć , pokroić w paski. Jajka , żółtka oddzielić od białek. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do żółtek , sól , pieprz, paprykę ubić. Paski fileta zanurzyć w przygotowanej marynacie.
Białka ubić na sztywno i zanurzyć pasek z marynaty.
Na patelni rozgrzać trochę oleju, włożyć przygotowane paski, usmażyć na rumiano.
Obsypać sezamem , podawać z ulubionymi dodatkami.