Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące, delikatne paski z kurczaka , na jednym się nie skończy.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7490
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2447
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7490
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2447
Składniki
Filet umyć , pokroić w paski. Jajka , żółtka oddzielić od białek. Czosnek przecisnąć przez praskę, dodać do żółtek , sól , pieprz, paprykę ubić. Paski fileta zanurzyć w przygotowanej marynacie.
Białka ubić na sztywno i zanurzyć pasek z marynaty.
Na patelni rozgrzać trochę oleju, włożyć przygotowane paski, usmażyć na rumiano.
Obsypać sezamem , podawać z ulubionymi dodatkami.